"Leef je mooiste droom en haal het beste uit jezelf”
Coaching en counseling bij Revelation is anders dan je wellicht gewend bent. Je komt niet bij een psychiater of psycholoog en ook niet bij een maatschappelijk werker. Wat maakt dan dit verschil? We gaan aan de slag met dat wat jij op dat moment nodig hebt. In alle gevallen geldt, dat problemen vaak ‘groots’ voelen. De oplossing is vaak een stuk eenvoudiger dan je denkt. Kies je voor coaching en counseling, dan zet je op dat moment je eerste, kleine stap naar meer grip op je leven. Tijdens mijn begeleiding en coaching leer je kijken naar mogelijkheden en kom je los van het “ja maar”-denken. En ja, dat betekent ook méér naar je intuïtie luisteren. Ik daag je uit je niet altijd neer te leggen bij een situatie maar te kijken naar datgene waar jij wél invloed op hebt. Coaching en begeleiding kan je helpen om inzicht te krijgen in je emoties en je gedrag, zodat je weer overzicht en ruimte in je hoofd krijgt.
Revelation betekent openbaring, en dat wordt het voor jou. Je wordt weer meester en vormgever van je eigen leven, vol zelfvertrouwen, nieuwe inspiratie en moed. Dat geeft een groot gevoel van vrijheid, te zijn wie jij bent, te doen wat jij wilt.
"Ga niet op zoek naar geluk, maar ontdek het in jezelf”
Zygia van Meel
Gecertificeerd Psychosociaal therapeut en Hypnotherapeut
Haal het beste uit jezelf! Je wilt genieten van alle mooie dingen die het leven kan bieden.
Misschien verloopt het nu niet zoals je graag zou willen. Hoe ga je vinden wat je zoekt? En wat wil je bereiken? Bij Revelation ga je de juiste inzichten krijgen zodat jij je doel behaalt.
Je krijgt een betere balans en meer energie in je leven. Je kunt genieten en focussen op wat jij belangrijk vindt.
Op mijn website worden de onderdelen uitgebreid beschreven onder het kopje diensten. Voor eventuele vragen kun je altijd bellen of mailen.
Revelation Praktijk

Er zijn verschillende manieren bij Revelation om het beste uit jezelf te halen.

NLP
Je gaat ervaren hoe je veranderingen in emoties en gedrag kunt toepassen om een gewenst doel in je leven te behalen.

Hypnose
Als hypnosetherapeut kan ik je denkbeelden, overtuigingen en emoties die ongewenst zijn, omzetten in een gewenste vorm.

Numerologie
Door middel van getallen krijg je inzicht over je sterke en minder sterke eigenschappen waardoor jij jouw kwaliteiten beter kunt gaan toepassen. Dit is van grote waarde voor je eigen persoonlijkheid.

Lenormand
Je krijgt ondersteuning door middel van kaarten in het bewustwordingsproces en advies om je toekomst waar gewenst bij te stellen.

Ontspanningsmassage
Geeft een volledige ontspanning in het lichaam. De opgebouwde spanning gaat weg waardoor je je fitter voelt, meer energie ervaart, weer in balans bent, dus een betere gezondheid ervaart.

Gecertificeerd Psychosociaal therapeut en Hypnotherapeut